Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (2.80 secunde)
De pilda nu stiu cit de frecvent se intimpla ca un proces penal privind un furt calificat sa se intinda pe mai bine de trei ani.
Sa fie orele lungi si interminabile pe care le petreci pe holuri in asteptarea desfasurarii unui proces?
Pai, cum sa mai aiba incredere oamenii in sistemul judiciar, cind un proces pentru obligarea unei institutii a statului la eliberarea unei autorizatii dureaza 9 ani sau proprietarii de imobile nationalizate se trezesc cu casele vindute, desi le-au cistigat in instanta?
Ce inseamna 70 de indivizi in raport cu milioanele care sunt parti in proces? ... Daca intrebi un magistrat, iti va spune ca intotdeauna intr-un proces unul castiga si altul pierde si ca este normal ca acea persoana care a pierdut sa fie nemultumita.
Media ar fi cam de un proces la patru dosare in instanta, adica un sfert dintre contraventiile contestate.
Zi istorica la Londra, unde Printul Harry a depus marturie in cadrul unui proces intentat impotriva mai multor tabloide. Ducele de Sussex este primul membru de rang inalt al familiei regale, din ultimii 130 de ani, care apare in instanta.
E fundamental sa participam la acest proces, sa fim in Parlament, iar deciziile sa fie luate impreuna cu noi, pentru ca vor privi regionalizarea, descentralizarea.
PSD se agata de aderare, Basescu nu vrea "pile” In plus, procesul aderarii nu a inceput cu PSD, primirea in NATO s-a datorat unui context international favorabil si a depins foarte putin de autoritatile roz-bombon de la Bucuresti iar aderarea la Uniunea Europeana nu reprezinta doar o marca pe care si-o poate pune un partid la butoniera ci este un proces anevoios si costisitor care va afecta pe toti romanii - mai ales pe simplii cetateni.
Acum nu trebuie sa facem decat sa acceleram schimbarea de atunci, mentinand, de fapt, un proces de continuitate", a spus Nastase.
Fiecare presedinte a inteles ca intentia Guvernului de a modifica conditiile de eligibilitate si revocare din functii a presedintilor, vicepresedintilor de consilii judetene si a viceprimarilor, in timpul mandatului acestora, de a da atributii inadmisibile prefectilor ori de a permite repartizarea fondurilor de echilibrare catre localitati in mod centralizat, in plin proces declarativ de descentralizare, ar crea un climat general de instabilitate”.
Pe de alta parte, confiscarea averilor se poate efectua doar dupa hotariri ale instantei, ori un proces dureaza macar citeva luni.
"Aritmetica” de campanie a determinat de altfel si PRM - al treilea partid parlamentar ca pondere - sa ceara la randul sau Curtii Constitutionale anularea alegerilor de duminica si reluarea scrutinului deoarece "detine dovezi de notorietate privind vicierea intregului proces electoral”.
Prin interventia lui Basesesu, Cozma spera sa aiba parte de un proces impartial: "Ii cer presedintelui sa intervina pentru ca ma consider persecutat de cineva din sistem.
In acest proces, institutia sefului statului are o importanta deosebita, iar viitorul presedinte are o serie de obligatii constitutionale si legale pe care nu le poate ignora“, a spus Iliescu.
Aceleasi surse sustin ca atat Ion Iliescu, cat si Adrian Nastase sunt impotriva alegerilor anticipate, deoarece urmeaza Congresul PSD la inceputul lui februarie, cand vor fi alese noile foruri de conducere si apoi reorganizarea si intarirea partidului, proces care ar putea dura circa un an.
Vicepresedintele PD a declarat insa ca acest proces nu este usor de realizat, necesita timp si “trebuie facut atunci cand trebuie“.
Fostul prefect al Capitalei Mioara Mantale a anuntat luni ca va contesta la Curtea de Apel Hotararea Guvernului prin care a fost schimbata din functie.
a€žUn proces de descentralizare a avut loc si in perioada anterioara, dar acum acesta trebuie sa fie mult mai larg si mai profunda€œ, a afirmat Markó Béla.
Pe de alta parte, presedintele i-a solicitat lui Tony Blair sprijin pentru ca Republica Moldova sa primeasca intr-un timp relativ scurt un reprezentant al Comisiei Europene cu misiune permanenta, Romania declarandu-se “un suporter fara rezerve al inceperii unui proces de integrare a Republicii Moldova in Uniunea Europeana“.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a precizat ca Birourile Permanente reunite au reprezentat numai “cadrul in care a pornit acest proces de negociere care, la inceputul fiecarei legislaturi, este destul de delicat“.
google-analytics.com